fbpx

Një pasion që filloi në vitin 1940 ...

Historia e familjes Ercolani është tregimi i bodrumeve dhe verëtarëve të dyqaneve dhe ambicieve. Shtë historia e atyre që e duan tokën e tyre dhe vendin e tyre i dinë sekretet, vlerësojnë aromat, shijojnë aromat.

Vreshtat e Ercolani
Ullishtat e Ercolani
Tartufaie e Ercolani

AKTIVITETET DHE SHICRBIMET

Pika e shitjes së verës Ercolani

PIKA SHITJE

Dyqani i drejtpërdrejtë për produktet e kompanisë është vendosur përmes di Gracciano në Corso 82 në Montepulciano. Këtu mund të gjeni verë, vin santo dhe verë të fortifikuar, vaj, tartufa, sallatë dhe manaferrat e rrushit.
Ne gjithashtu kryejmë përgatitjen e shportave dhe kutive të dhuratave.

Pika e shitjes së verës Ercolani

PIKA SHITJE

Dyqani i drejtpërdrejtë për produktet e kompanisë është vendosur përmes di Gracciano në Corso 82 në Montepulciano. Këtu mund të gjeni verë, vin santo dhe verë të fortifikuar, vaj, tartufa, sallatë dhe manaferrat e rrushit.
Ne gjithashtu kryejmë përgatitjen e shportave dhe kutive të dhuratave.

P TRGJIGJET DHE shijimet

Përkuleni qiellzën tuaj .. kjo është sfida ambicioze e familjes Ercolani që në qytetin karakteristik Underground sigurisht që do t’ju ​​surprizojë nga fyti!
Tastet e vogla të lira gjithmonë do t'ju mirëpresin gjatë vizitës në ekspozitën e produkteve tona ushqimore dhe verës ndërsa për shijet më thelbësore, ne mund të organizojmë prova specifike me anë të rezervimit; edhe për grupet.

Shijimi i verës së Ercolani
Shijimi i verës së Ercolani

P TRGJIGJET DHE shijimet

Përkuleni qiellzën tuaj .. kjo është sfida ambicioze e familjes Ercolani që në qytetin karakteristik Underground sigurisht që do t’ju ​​surprizojë nga fyti!
Tastet e vogla të lira gjithmonë do t'ju mirëpresin gjatë vizitës në ekspozitën e produkteve tona ushqimore dhe verës ndërsa për shijet më thelbësore, ne mund të organizojmë prova specifike me anë të rezervimit; edhe për grupet.

SHKURTIMET DHE EKSPERIENCES

Familja Ercolani ajo gjithashtu ofron mundësinë e ekskursioneve dhe provimin e përvojave të ushqimit dhe verës: shijime të Vino Nobile di Montepulciano, grappas dhe DOC vinsanti me një zgjedhje të personalizueshme të mishit, djathrave, vajit dhe verërave; turne i udhëzuar në qytetin nëntokësor; ekskursione në kërkim të tartufeve; aktivitetet e pjesëmarrjes në kohën e korrjes; aktivitetet shoqëruese në fshat me një vizitë në tokën e ndërmarrjes.

SHKURTIMET DHE EKSPERIENCES

Familja Ercolani ajo gjithashtu ofron mundësinë e ekskursioneve dhe provimin e përvojave të ushqimit dhe verës: shijime të Vino Nobile di Montepulciano, grappas dhe DOC vinsanti me një zgjedhje të personalizueshme të mishit, djathrave, vajit dhe verërave; turne i udhëzuar në qytetin nëntokësor; ekskursione në kërkim të tartufeve; aktivitetet e pjesëmarrjes në kohën e korrjes; aktivitetet shoqëruese në fshat me një vizitë në tokën e ndërmarrjes.

Ajo që na magjeps më shumë është ajo që sytë tanë nuk mund ta shohin.

PRODUKTET TONA