fbpx

BURIMI N THE BISHOP

Burimi për Ipeshkvin

Në fermën tonë në periferi të Montepulciano, në një lartësi prej 540 metrash. mbi nivelin e detit, Sangiovese dhe rrushi ynë tjetër vendas janë pjekur të pashqetësuar për 60 vjet tani dhe na japin verëra të kuqe të cilësisë më të lartë, të marra duke përdorur metodat tradicionale të përzgjedhjes dhe vinifikimit.
Me kënaqësi mund të prezantojmë më në fund prodhimin e kufizuar "Fonte al Vescovo" shprehimisht i dedikuar për shpërndarjen mes-vogël dhe të përfaqësuar nga tre verëra ambasadorët e territorit tonë: e kuqja e Montepulciano dok, vera fisnike e Montepulciano docg dhe verë fisnike e rezervës dokte Montepulciano.