fbpx

PRODUKTET

Cilësia jonë është pika jonë e fortë

Produkti përfundimtar është vazhdimisht në qendër të vëmendjes së fermës Ercolani.
Nga zgjedhja e tokës dhe të lashtave deri tek shqetësimi i ngurtë për standardet e cilësisë dhe të sigurisë, nga analiza e proceseve të prodhimit, deri te kontrolli i dhomave, deri tek kujdesi i stilit të pikave të shitjeve dhe dhomave të ngrënies së bodrumeve .. gjithçka është thelbësore për realizimi i produkteve me të vërtetë cilësore.
Familja Ercolani e do territorin e saj dhe respekton shijet, aromat, historinë dhe shijen e tij, duke pritur me durim për momentin e duhur që vetëm natyra mund ta diktojë.
Kjo është arsyeja pse produktet e kompanisë ndjekin ritmin e stinëve dhe respektojnë ekuilibrin biologjik të territorit.

VERE, FITUES DHE VLERA

Vajrat

Mishrat e gatuar dhe PECORINI

XHAMET DHE SHTETI

SAUCES, SAUCES DHE PASTA

ACCESSORIES