Hiji gairah anu dimimitian dina 1940 ...

Sejarah kulawarga Ercolani eta mangrupikeun carita cellarmen sareng vintners ti toko sareng cita-cita. Kitu mangrupikeun carita jalma anu mikanyaah ka tanahna sareng lahanna uninga kana rusiah, ngahargaan aroma, rasa rasa.

Kebon anggur di Ercolani
Aliran zaitun tina Ercolani
Tartufaie di Ercolani

AKTIVITI JEUNG PAYANG

Titik penjualan anggur Ercolani

SALES POINT

Toko langsung pikeun produk perusahaan perenahna di via Gracciano di Corso 82 di Montepulciano. Di dieu anjeun tiasa mendakan anggur, vin santo sareng anggur anu dikuatkeun, minyak, truffles, salami sareng rosehip berries.
Kami ogé ngalaksanakeun persiapan karinjang sareng kotak kado.

Titik penjualan anggur Ercolani

SALES POINT

Toko langsung pikeun produk perusahaan perenahna di via Gracciano di Corso 82 di Montepulciano. Di dieu anjeun tiasa mendakan anggur, vin santo sareng anggur anu dikuatkeun, minyak, truffles, salami sareng rosehip berries.
Kami ogé ngalaksanakeun persiapan karinjang sareng kotak kado.

TASTING sareng TASTING

Ngkeunkeun palate anjeun .. ieu mangrupikeun tantangan ambisius kulawarga Ercolani yén dina ciri bawah tanah Kota pasti bakal kaget anjeun ku tikoro!
Tastings gratis leutik bakal sok ngabagéakeun anjeun nalika kunjungan paméran pikeun kami sareng produk anggur bari pikeun tastings anu langkung ageung, urang tiasa ngatur tastings khusus ku cara ngumpulkeun; ogé pikeun kelompok.

Minuman anggur Ercolani
Minuman anggur Ercolani

TASTING sareng TASTING

Ngkeunkeun palate anjeun .. ieu mangrupikeun tantangan ambisius kulawarga Ercolani yén dina ciri bawah tanah Kota pasti bakal kaget anjeun ku tikoro!
Tastings gratis leutik bakal sok ngabagéakeun anjeun nalika kunjungan paméran pikeun kami sareng produk anggur bari pikeun tastings anu langkung ageung, urang tiasa ngatur tastings khusus ku cara ngumpulkeun; ogé pikeun kelompok.

KAJERANAN sareng EKSPIRI

Kulawarga Ercolani éta ogé nawiskeun kamungkinan péngkolan sareng nyobian pangalaman tuangeun anggur sareng anggur: tuangeun Vino Nobile di Montepulciano, grappas sareng DOC vinsanti ku pilihan anu disesuaikan ku daging, kéju, minyak sareng anggur; tur dipandu ti Kota bawah tanah; dolan milarian truffle; kagiatan partisipasi dina waktos panen; ngiring kagiatan di padésan sareng kunjungan ka darat perusahaan.

KAJERANAN sareng EKSPIRI

Kulawarga Ercolani éta ogé nawiskeun kamungkinan péngkolan sareng nyobian pangalaman tuangeun anggur sareng anggur: tuangeun Vino Nobile di Montepulciano, grappas sareng DOC vinsanti ku pilihan anu disesuaikan ku daging, kéju, minyak sareng anggur; tur dipandu ti Kota bawah tanah; dolan milarian truffle; kagiatan partisipasi dina waktos panen; ngiring kagiatan di padésan sareng kunjungan ka darat perusahaan.

Anu paling kéngingkeun urang nyaéta naon anu teu tiasa katingali ku panon urang.

PRODUK KAMING