fbpx

Страст која започна во 1940 година ...

Историјата на семејството Ercolani тоа е приказна за визбите и винарите на продавниците и амбициите. Тоа е приказна за оние кои ја сакаат својата земја и нивната земја ги знаат тајните, ги ценат аромите, ги вкусуваат вкусовите.

Лозовите насади на Ercolani
Маслинови градини на Ercolani
Тартуфаи ди Ercolani

АКТИВНОСТИ И УСЛУГИ

Точка за продажба на вино Ercolani

ПРОДАБА ПОГЛЕД

Директната продавница за производи на компанијата се наоѓа преку Ди Грациано во Корсо 82 во Монтепуulано. Овде можете да најдете вино, вин Санто и збогатено вино, масло, тартуфи, салама и шишиња од шипинка.
Ние, исто така, врши подготовка на корпи и кутии за подароци.

Точка за продажба на вино Ercolani

ПРОДАБА ПОГЛЕД

Директната продавница за производи на компанијата се наоѓа преку Ди Грациано во Корсо 82 во Монтепуulано. Овде можете да најдете вино, вин Санто и збогатено вино, масло, тартуфи, салама и шишиња од шипинка.
Ние, исто така, врши подготовка на корпи и кутии за подароци.

Вкусови и дегустации

Разгалите го непцето .. ова е амбициозниот предизвик на семејството Ercolani дека во карактеристичниот Подземен град сигурно ќе ве изненади од грло!
Малите бесплатни дегустации секогаш ќе ве поздравуваат при посетата на изложбата на нашите производи од храна и вино додека за позначителни дегустации, ние може да организираме специфични дегустации со резервација; исто така и за групи.

Дегустација на вино на Ercolani
Дегустација на вино на Ercolani

Вкусови и дегустации

Разгалите го непцето .. ова е амбициозниот предизвик на семејството Ercolani дека во карактеристичниот Подземен град сигурно ќе ве изненади од грло!
Малите бесплатни дегустации секогаш ќе ве поздравуваат при посетата на изложбата на нашите производи од храна и вино додека за позначителни дегустации, ние може да организираме специфични дегустации со резервација; исто така и за групи.

ИСКУСТВА И ИСКУСТВО

Семејството Ercolani исто така нуди можност за екскурзии и обидувања со искуства со храна и вино: дегустации на Вино Нобиле ди Монтепуianoано, грапас и ДОК винсанти со прилагодлив избор на месо, сирење, масло и вина; водена турнеја низ подземниот град; екскурзии во потрага по тартуфи; активности за учество во времето на жетвата; придружни активности на село со посета на земјата на компанијата.

ИСКУСТВА И ИСКУСТВО

Семејството Ercolani исто така нуди можност за екскурзии и обидувања со искуства со храна и вино: дегустации на Вино Нобиле ди Монтепуianoано, грапас и ДОК винсанти со прилагодлив избор на месо, сирење, масло и вина; водена турнеја низ подземниот град; екскурзии во потрага по тартуфи; активности за учество во времето на жетвата; придружни активности на село со посета на земјата на компанијата.

Она што најмногу нè интересира е она што нашите очи не можат да го видат.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ