fbpx

GRUPET OLIVE

Bleni Vajin tonë Ullirit Extra Virgin

tonë ullishte

Leccino, correggiolo, moraiolo, olivastra dhe marino janë 5 varietetet më të rëndësishme të ullinjve të pranishëm në rreth 6 hektarë tokë. Respekti maksimal për territorin dhe produktet e tij ka animuar gjithmonë punën e përkushtuar të fermës Ercolani i cili mbledh manualisht ullinjtë dhe miraton krasitjen tradicionale të fidanëve. Shtypja e ftohtë e ullinjve bëhet brenda vetëm 3 ditëve nga marrja, një mashtrim që mban të paprekur të gjithë shijen e vajit të ullirit ekstra të virgjër dhe aromën e tij të freskët të pakuptueshme.

Bleni tonën

Vaj ulliri ekstra i virgjër